24 Ağustos 2013 Cumartesi

BOYUT ATLAMA DEĞİŞİM ,DÖNÜŞÜM:::::::


  • İyi akşamlar, sevgili okurlarım.

  • Bu akşam size son yıllarda boyut atlama, değişim, dönüşüm adı altında bir çok bildirimler veriliyor. Bir çoğumuz bunun ne anlama geldiğini bilirken bir çoğumuz da anlayamıyoruz. Henüz buna hazır değiliz ama bu değişim, dönüşüm programı farkında olsak da, olmasak da hızla hazırlanıyor ve bunu yaşıyoruz, olayların içindeyiz.

  • Evet, şimdi sizlere şunu söylemek istiyorum. 25 Ağutosta çok büyük bir göksel enerji akımı olacaktır. Dünyamıza açılan enerjiler yoğun, yüksek titreşimli enerjiler olacaktır ve yukarıdan açılan kapılardan dünyamıza inanılmaz bir hızla akacaktır. Artık bu enerjileri tüm hücrelerinize çekin. Mevcut enerjinizi bu enerjilerle birleştirin. Fark edin, göklerden yağan bu enerji farkındalığınızı açacaktır. Bu enerjiler yükselişinizi tamamlamak için sizlere yardımcı olacaktır. İnanılmaz güzel duygular içine gireceksiniz. Lütfen bunu her yerde, herkesle paylaşın ve yayın. Onların da uyanmasını sağlayın. Artık sizler inanılmaz olaylara hazır olmalısınız ve bu enerjileri kabul ettikçe gerçekliğe daha çok ulaşarak enkarnasyon planınızı istediğiniz gibi yapabileceksiniz.

  • Yarın yani 25 ağustos değişim, dönüşüm gerçeğini kabul eden herkesin tanrısal olan ile bağlantıya geçmesini sağlayacaktır. O yüzden 25 Ağustos günü sürekli meditasyon halinde olmaya çalışın. Sakin, dingin, huzurlu, sevgi ve barış dolu olun, lütfen.

  • Benimle çalışan danışanlarımın da bildiği bu çalışmayı sizlerle de paylaşacağım. Şimdi size bugüne özel bir meditasyon çalışması öneriyorum. Olması gereken de budur yani özel olarak çalışmalısınız. Göklerden yağan harika, eşsiz bir enerji yağmuru var ve bu her zaman olacak bir şey değildir. Lütfen, bu çalışmayı yapın ve boyut atlamanızı hızlandırın bu enerjiyle tüm bedeninizin buluşmasını sağlayın.


  • 25 Ağustos Meditasyon Çalışması:

  • Meditasyon durumunu alın ancak bu sefer şunu söylemek istiyorum ki, çalışmanız lütfen oturarak olsun. Kendinizi menekşe ateşi enerji dalgasının içinde imgeleyin ve görün, hissedini Bunu şimdi taç çakranızın göklerdeki kaynağa bağlandığınızı görün ve tüm bedeninize göklerdeki bu enerjinin yayıldığını hissedin. Derin bir nefes alarak bu enerjinin yayılmasını sağlayın. Tüm çakra noktalarınızı geçtiğini görün. Eğer çakra noktalarını bilmiyor iseniz, başınızın üstü, boğazınız kalp üzeri, göbeğiniz, dört parmak altı kasık bölgeniz ve cinsel bölgeniz çakra noktalarıdır. Bu noktaları mor enerji ile yıkayın, doldurun ve kök çakradan aşağıya toprağa doğru aktığını görün imgeleyin. Ve şimdi altın enerji ile tüm bedeninizin korunduğunu görün, imgeleyin. Şimdi derin nefesler alın ve yavaşça bırakın. 3, 4 kez tekrar taç çakranızdan mor enerjiyi almaya başlayın bir süre devam edin ve yine kök çakradan tüm evrene bu enerjiyi yayın. Son üç gündür bu enerjiler dünyamızın üzerine yağmaktadır. Bir çok danışanım, arkadaşlarım beni arıyor ve garip duygular, bedensel, ruhsal farklılıklar yaşadıklarını söylüyorlar. Farkındalıkları açık olanlar anlıyor ya da ben tek, tek onlara anlatıyorum.

  • Eğer barış, huzur, neşe ve sevgiden başka bir şeyler hissetmeye başlarsanız dikkatinizi tekrar sevgiye, huzura, neşeye, ışığa çevirin. Düşüncelerinizi pozitif tutun çok dikkatli olun olumsuzluk yok unutmayın. Duygular, düşünceler olumsuzlaşır ise hemen dikkatinizi başka bir şeye çevirin.

  • IŞIK OLUN IŞIKLA KALIN SİZİN DE IŞIĞINIZ ŞİFA DAĞITSIN...

  • SEVGİLER :::::::

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..