25 Kasım 2013 Pazartesi

KENDİMİNİZİ VE DÜNYAYI ŞİFALANDIRMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ?


KENDİMİNİZİ VE DÜNYAYI ŞİFALANDIRMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ?

Yaratılmış her canlının en temel ihtiyacı sevgidir. Tüm canlılar sevildiğini hissetmek bilmek ister.

Sevildiğimizi bilmek yaşamımızı şekillendirir, yaşamımıza yön verir ve bunun yanı sıra da özgür olduğumuzu bilmek, hissetmek yaşamımızı daha da olumlu yönde şekillendirmeye yol açar. Kısıtlanmak, hiç bir canlının arzu ettiği bir şey değildir. Bir bitki bile kısıtlı alanda köklerini istediği gibi yayamaz ve zaman içinde ölür, tıpkı diğer yaratılmış canlılar gibi...
Bu nedenle tüm canlılar özgürlüğünü elde etmek ya da elde tutmak için çaba verirler.
Örneğin korkularımızdan özgürleşmek ve kendimizi güvende hissetmek için tüm canlılar bir çok teknik geliştiriler.
Tüm canlılar olarak güvenliğimizi sağlamak için acı deneyimler de yaşarız. Oysa fiziksel yanımızı güven altına alsak da ruhsal yanımızı asla korkularımızdan özgürleştiremeyiz. Bilinç altımız geçmiş deneyimlerimizden dolayı bu korkulardan arınamaz.
Bir çok insan bu dönemde spirütüellik yolunda ilerlemektedir. Tüm dünya canlıları bu değişime ayak uydurmaya ve kendini daha üst boyutlara taşımaya çalışıyor. Tüm yaratılmış canlılar, doğa, toprak ana hava, su ve insanlar, dünyamız bu yeni enerjilere uyumlanmak için bilinçli ya da bilinçsiz geçiş evresindeler. Bu geçiş evresini hızlandırmak için egolarımızdan kurtulmayı denersek, az da olsa ruhsal korkularımızı da alt etmiş oluruz ve üst boyutlara geçişimizi hızlandırırız.Bu geçişte de bize en çok zarar veren unsur egomuzdur.
Dediğim gibi ego bizlere en çok zarar veren unsurdur. Ego, tüm canlıların ruhsal korkularını çoğaltarak fiziksel travmalar geçirmesine neden olur. O yüzden ilk arınmamız gereken egodur. Spirütüel yükselme yolunda ruhsal ve fiziksel açıdan kurtulmanın tek yolu egodan arınmak, koşulsuz sevmek, yargılamadan sevmektir. Bunu başarırsak ancak o zaman dünyayı ve kendimizi şifalandırabiliriz. Tüm insanlar, önce kendi ışığınızı yükseltmelisiniz ve sonra dünyanın ışığı yükselecektir. Tüm evren, siz ve dünya şifalanacaktır.
Spirütüel yolunuz açık olsun.
Sevgiler ...
Yazan Aksu Büyükatlı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..