4 Ocak 2013 Cuma

UFO LARI BULUTLAR NASIL RESİMLİYOR***



Bu fotoğrafta Mt üstüne bir güzel ve çarpıcı merceksi bulut içine yığılmış iki bulutlar vardır. Rainier, ABD.

Normalde, hava çok daha yatay, dikey yaptığından daha taşır.Hava stabilize olarak Ancak bazen, örneğin rüzgar bir dağ veya tepe kapalı geldiğinde, nispeten güçlü dikey salınımlar gerçekleşecek. Bir salınım üst kuru hava nem oranı oldukça tabakalı olabilir, ve dolayısıyla hava nem ile doymuş her bir tabaka da bulutları oluşturmaktadır olabilir.Sonuç güçlü katmanlı görünümü ile bir merceksi bulut olabilir.

Onların şekil nedeniyle, bazı Unidentified Flying Object (UFO) görüldüğüne yönelik bir açıklama olarak teklif edilmiştir.
In this photo there are two clouds stacked up into one beautiful and striking lenticular cloud on top of Mt. Rainier, USA.

Normally, air moves much more horizontally than it does vertically. Sometimes, however, such as when wind comes off of a mountain or a hill, relatively strong vertical oscillations take place as the air stabilizes. The dry air at the top of an oscillation may be quite stratified in moisture content, and hence forms clouds at each layer where the air saturates with moisture. The result can be a lenticular cloud with a strongly layered appearance.

Due to their shape, they have been offered as an explanation for some Unidentified Flying Object (UFO) sightings.
In this photo there are two clouds stacked up into one beautiful and striking lenticular cloud on top of Mt. Rainier, USA.

Normally, air moves much more horizontally than it does vertically. Sometimes, however, such as when wind comes off of a mountain or a hill, relatively strong vertical oscillations take place as the air stabilizes. The dry air at the top of an oscillation may be quite stratified in moisture content, and hence forms clouds at each layer where the air saturates with moisture. The result can be a lenticular cloud with a strongly layered appearance.

Due to their shape, they have been offered as an explanation for some Unidentified Flying Object (UFO) sightings.

ALTIN MELEK 2013 :::::::



Altın melek, 2013 senesinin her canlıya sağlık, huzur, sevgi, barış, mutluluk ve ruhsal yükseliş getirmesini diliyor.... Ruhsal olarak yükselmeye başladığımız bu dönem, yepyeni farkındalıkları, gelişim ve ilerlemeyi bizlere sunuyor. Umarım hepiniz Altın Meleğin bizlere göklerden getirdiği bu sevgiyi bu ışığı hissedebilirsiniz. Bu ışık sizi yüceltsin, geliştirsin ve kalbinizin sadece iyilik, sadece güzelliğe açılmasını sağlasın.
Altın Melek kanatlarıyla gelen kozmik, koşulsuz sevgiyi sizlere sunuyor. ruhlarınız sevgiyle ışıldasın, yükselsin ...
ALTIN MELEK :::::::IŞIK OLUN IŞIKLA KALIN .





HİPNOTERAPİ VE REGRESYON NEDİR?

Dışarı bakan yanılır ,içeri bakan uyanırcarl gustav jungregresyon geçmiş yaşamlara gidilerek yapılan bir hipnoterapi çalışmasıdır. Sorunun kaynağı olan geçmiş yaşama gidilir.
Hipnoz çok eski zamanlardan beri kulanılan bir tedavi yöntemidir. Kesin sonuç alınması kuvvetle muhtemel olan bu tekniğin hiçbir tehlikesi yoktur. Terapi seansı süresince enerji çalışması nefes teknikleri ile zihin rahatlatılır ve uyutulur uyuyan bilinç uyuyunca blinç altı uyanmaya başlar. Genellikle hipnoza gelen kişi yanlış bilgilere sahiptir. Tam, derin bir uykuya gireceğini düşünür Danışan terapi sırasında deneyimlerini üst bilinç yani akıl ve mantıkla yorumlamaya kalkarsa deneyimi çok anlamdıramaz ve acaba bana bilinç altı benimle oynadımı, hayal gücümü,hissettim ve duydum diye şüpheye sürüklenir. Yaşadığı deneyimini çok anlamlandıramaz "regresyon" yani önceki yaşamlar kavramını akılla kabul etmek zordur. İnançlarla ve inançla ilintilidir.

Hipnoterapi Nedir:::::::

Hipnoz uyku ile uyaniklik arasi bir bilinç halidir. Hipnozda kişinin direnme gücünün  bir çoğu ortadan kalkar . Zihin rahatlar  ve gevşer bu durumda olduğunda   telkine daha açıktır ve telkinlerden daha çok yararlanır. Hipnoz halindeyken bilinç açıktır Bu nedenle hipnoz esnasında kişi olan biten herşeyi duyar Hipnozun 250 yıllık  geçmişinde hipnozdan çıkamamak yada uyanamamak diye birşey yaşanmamıştır. hipnoz uyku değil, trans halidir. Ayrıca hipnoz sırasında kişi istemediği hiç bir şeyi hipnoterapist ile paylaşmayabilir o denli bilinç uyanıktır. Hipnoterapi yapılacak kişinin mutlaka bu konuda eğitim almış bir psikolog ya da tıp doktoru olmasına dikkat edilmelidir. Çünkü hipnozun terapi de kullanımını sadece uzman kişilerin yapması gerekmektedir. Hipnoterapi  danışan için uygun görülürse kullanılır yardımcı bir çalışmadır hipnoterapi danışanın şikayetçi olduğu sorundan çok daha hızlı  bir şekilde kurtulabilmesi yada şifalanmasını sağlamaktadır .

İNSAN BİR ENERJİDİR :::::::


İNSAN BİR ENERJİDİR 
düşüncelerimizde bir enerjidir, düşüncelerimizden sorumluyuz 
düşüncelerimiz yaşamımızı şekillendirir.
ne istediğimize değil ne düşündüğümüze dikkat edelim 
güzel bir dünya güzel yaşam sağlık bolluk bereket 
aşk 
sevgi 
bunları düşünürken olumsuz vesveselerle isreklerimizide yine kendi 
ürettiğimiz enerjiyle bloke etmiyelim 
iste olsun ,dile gelsin,sev sevsin 
sen harcadıkca evren daha çok verir
sen cimrileştikçe evrende sana cimrileşir 
bir düşünün neden ?!!!!!


YARADANIN BİZE BAHŞETTİĞİ EŞSİZ ENERJİMİZİ RENKLERİNİ KARARTMADAN BOZMADAN IŞIL IŞIL KULLANALIM 
BUNU BAŞARAK YAŞARSAK EĞER RUHSAL ALEMIN PARLAK IŞIKLARINDAN OLACAĞIZ 
IŞIK OLUN IŞIKLA KALIN 
*******





KUANTUM KOÇU - HİPNOTERAPİST

Yaşam Koçluğu
Hipnoterapi seansları ile şifalanma, enerji dengeleme arınma
Evlilik ve İlişki Koçluğu
Kuantum Sıçrama
Enerji Dengeleme
Çocuklarda Dikkat Bozukluğu
Çocuklarda Hiperaktivite
Hızlı öğrenme
Sigarayı bırakma telkin seansları

Tüm bu alanlarda terapi uygulamaları sürmektedir.
545-5272047
aksubüyükatlı/facebook
perimelek77@hotmail.com
altin.melek@hotmail.com



Değerli okurlarım, paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum... 
Aksu Büyükatlı

KUANTUM 7 ADIMDA KUANTUMDA HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN


aksubüyükatlı/facebook

HİPNOTERAPİST - KUANTUM KOÇU



HİPNOTERAPİST - KUANTUM KOÇU - YAZAR - ÇEVİRMEN 



Aksu Büyükatlı, güzel bir Kasım sabahı İstanbul Şişli’de doğdu. Doğuştan sahip olduğu duru görü, parapsikoloji ve medyumsal yetenekleri çocukluğundan itibaren büyük ilgi görmesine neden olmuştur. Meleklerle bağlantı kurabilen, medyumsal yetileri bulunan, çevresindekilere şifa verebilen Aksu Büyükatlı Tanrıdan gelen bu yeteneklerini yazmış olduğu ve çevirmiş olduğu kitaplarla insanlara ulaştırmaya başladı.Koruyucu Meleğiniz Sizi bekliyor, 7 Adımda Kuantumla Hayatınızı Değiştirin kitaplarının yazarıdır. Yazarlık çalışmaları benzer konularda sürmektedir. Diana Cooper, Taşların Sessizliği, Güç Şifreleri, Işık Ağları... Thomas Poppe Code, Ajahn Brahm Budist Mutluluk hikayeleri, Guy de Maupassant Bel-Ami kitapları ise çeviri çalışmaları arasındadır. Parapsikoloji, Astroloji, temel psikoloji, hipnoz, Melekler inisiyasyonu, kozmos ve kuantum alanlarında pek çok farklı dalda eğitim almış ve seminerlere katılmıştır.
Doğuştan sahip olduğu yeteneğin yanı sıra, sanatçı kişiliği ve resim alanında çalışmaları da sahip olduğu melek bilincinin diğer yansımaları gibidir. Yaptığı pek çok farklı alanda çevirilerle, edebiyat dünyasına katılması da, bu sanatçı ruha bağlı olarak gelişmiştir. Kehanet, parapsikoloji ve durugörü araştırmacılığı ile başlayan gizemli çalışmaları ise her zaman yaşamının ve sahip olduğu yeteneklerin bir parçası olmaya devam etmektedir.