12 Ağustos 2013 Pazartesi

REGRESYON NEDİR :::::::



Regresyon nedir? Geçmiş yaşam şifalandırmasıdır...
Regresyon, hipno terapi ile yapılabilir. Ayrıca zaman zaman farkında olmadan uyku sırasında geçmiş yaşamlara giderek gerçekleşen şifalanmalar ile sağlanabilir. Uyku ya da hipno terapi sırasında bilinç altınainilerek şimdiki yaşamımızdaki sorunumuzu taşıdığımız geçmiş yaşama geçerek şifalandırırız. Aslında bu çok da şaşırtıcı bir şey değildir. 
Örneğin, şimdiki yaşamınızda yıllar önce kesip atamadığınız bir sorun, yıllar sonra ummadığınız bir zaman diliminde önünüze gelebilmektedir. Bu sorun yaşamınızı zorlaştırır. İşte bizler aynı şekilde geçmiş yaşamlarımızdan da bir takım tortuları çözemeden göç ediyoruz ve sonraki yaşamlarımızda sorunları aşamaz hale geliyoruz. Mantık olarak baktığımızda şimdiki yaşamımızda bu sorunların hiç bir oluşum kaynağı yok ve çözülemiyor ise bunu bilinç altında yani geçmiş yaşamlarımızda aramak gerekir. Orada iyileşmeyi bekleyen sorunu görürüz ve ne tesadüf ki bu sorun şimdiki yaşamımızla tıpatıp aynı, şifalanmayı beklemektedir. Böylece sizi yaşamlar arasında bloke eden sorunları ortadan kaldırabilmeniz mümkün ve artık çok kolaydır. 

SORULAR ,CEVAPLAR, YORUMLAR ,

  1. Mor balikci agi ile o ruhu isiga yollamaj rituelini duymustun. Sizin oneriniz icin bir sonraki yazinizi sabirsizlikla bekliyorum.
    www. Ozlemindogasi.blogspot.com
    YanıtlaSil
  2. merhaba canım ,
    mor balıkcı ağı ile ruhu ışığa yollama ben hiç duymadım desem ilk kez duyuyorum arada kalmış ruhları ışığa yollamak medyumlar yada hipnoterapi senslarında ama doğal yollardan oluyor .teşekkürler canım .
    YanıtlaSil