22 Ağustos 2013 Perşembe

ANAHTAR ELİNİZDE :::::::




                          ANAHTAR ELİNİZDE İÇSEL GÖZÜNÜZÜ AÇIN .
                                        3 .GÖZÜNÜZÜ  FARK EDİN .

ÇEKİM YASASI :::::::

HALA BİR MIKNATIS OLAMADINIZMI ?

ÇEKİM YASASI İLE SORUNMU YAŞIYORSUNUZ ?
NEDEN ACABA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ NEDİR EKSİK YAPTIĞINIZ SORUN NEDİR .
NASIL ÇALIŞMALAR YAPTINIZ YOKSA DOĞRU ÇALIŞAMADINIZMI .
EKSİK NE AF ETTİNİZMİ AF ETMİŞ GİBİMİ YAPTINIZ ??
HALA ÇEKİM YASASI İLE SORUN MU YAŞIYORSUNUZ , NELER YAPTINIZ,NELER YAPMADINIZ . 

BENİMLE PAYLAŞIN BİRLİKTE ÇÖZELİM

SİZ BİR MIKNATISINIZ UNUTMAYIN İSTEYİN YETER SİZE DOĞRU ÇEKİLİCEKTİR :::::::

RUH EŞİNİZMİ :::::::

Sevgili okurlarım sizlere bu akşam ruh eşleri hakkında bir yazı hazırladım umarım beğenirsiniz.

Bazen öyle biriyle karşılaşırsınızki ayaklarınız yerden kesilir gözleriniz bir birine takılır kalır eşsiz duygulara hislere kapılırsınız sanki çok uzun zamandır tanıyor gibisinizdir bir  anda tüm uzayın tepenizde döndüğünü hissedersiniz tamam güzel buraya kadar harika .aman tanrım inanılmaz en sonunda aşkımı sonsuz aşkımı buldum durun
.!!!!!!!
Şimdibu sonsuz aşkınızla hislerinize duygularınıza ve yaşadıklarınıza dikkatle bakın bakın bakalım neler oluyor size.
Eğerki  o ruh eşinizse artık zaman kavramı kaybolmuştur bu koca hayatta sadece siz varsınız dır herkes her şey anlamını yitirmiştir güçlü bir bağlantı yoksa bu ruhsal bir bağlantımı acaba evet işte bu anda şunu bilinki ruh eşinizle karşı karşıyasınız ,zira aşkın kimyası farklıdır o aşkdır cinsel çekimdir tensel çekimdir mutlukluk ilacı gibidir aşk ama maalesef bitiyor yada kalıcı ilişkilerde  güçlü bir sevgiye dönüşüyor şimdi gelelim ruh eşinize onunla neler yaşarsınız .
Ruh eşinizle ilk andan itibaren sanki uzun yıllardır  görüşmemiş gibisinizdir her ansanıye birbirinize bir şeyler anlatırsınız anlatacaklarınız hiç bitmez bir çırpıda görüştüğünüz ilk anda işte ben bu hayatımda bunu yaptım şunu yaptım nedenmi çünkü ruh eşlerimiz karmalarımızdır mutlaka geçmiş yaşamlarımızdan gelirler o yüzden A.Z her şeyi anlatırsınız ve dikkatinizi çeker okuduğunuz kitaplar sevdiğiniz yemekler flimler karakterler  hatta yaşımınızdaki olaylar tıpatıp aynı dır zevk aldıklarınız yada almadıklarınız ve artık siz ruh eşinizle öyle bir hale gelirsinizki ayrılmaz ikili gibi eğer evliyseniz ki. ruh eşelerinden biri genelde  evli oluyor yada her ikisi .buda işin zor yanıdır ama her ne olursa olsun ruh eşleri ayırlamıyorlar  tıpkı itme çekme yasası gibi çok güçlü kavgalar ve barışmalar oluyor .bunun sebebide az önce yazdığım gibi karmalardan kaynaklanıyor bağlantı çok güçlü oluyor ve her ikisinde ruh bağlantısı var .yani ağır bir deneyim aslında ve biri diğerinin gitmesine izin vermiyor.
 Bana gelen birçok danışanımla ruh eşi çalışması yapıyoruz ve şifalandırıyoruz . yoksa gerçekten patlamalar yaşıyor ilişkileri .
Ruh eşleri karmaları bu dönemde yüksek oranda bedenlenmektedirler nedenmi?
Arınma ve temizlenme zamanı artık arınma ve temizlenmelerden sonra hayrınıza olan ne ise mutlaka onu yaşamak için kendinize ve ona izin vermelisiniz yoksa çok yıpratıcı bir ilişki olabilir .
Gitmesi gerkiyorsa gitmelidir kalması gerekiyorsa kalmalı ve sonsuz aşkınızı o zaman bu yaşamınızda devam ettirebilirsiniz. Ruhsal ve cinsel doyum için ruh eşinizi bulmanız dileğiyle .
NOT:sevgili okurlarım yukar
ıdaki yazımda sizlerin ruh eşlerinizi nasıl tanıyabilmeniz hakkında ip uçlarıda var eğer birini seviyorsanız  yada hayatınıza biri girerse bakın o sizin ruh eşinizmi .
Eğer ruh eşinizse dilerim ağır karmalar yaşamamışsınızdır .
İlişkilerinizde sorun yaşıyorsanız bana ulaşabilirsiniz  .
Mail adresim bloğumda yazıyor
SEVGİLER :::::::HEPİNİZE RUH EŞİNİZİ BULMANIZI DİLİYORUM :

BİR DAHAKİ YAZIMDA SİZLERE EĞER BU YAŞAM DÖNEMİNİZDE RUH EŞİNİZ VAR İSE ONUNLA RUHSAL BAĞLANTI ÇALIŞMALARI YAPARAK ONA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ KONUSUNU  YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM :