27 Ocak 2014 Pazartesi

SONSUZ DÜZEN .


SONSUZ DÜZEN .

Kendi hayatınızda mucizeler oluşturmak için bir formül öğrenin ''Enerjiler'' Dünya denen bu okulun üzerinden önceki yaşam deneyimlerimizle bir çok kez geldik ve geçtik aşamadığımız sorunları tortuları şimdiki yaşamımıza taşıyarak sonu acıyla biten hikayeler v.s .
Artık mucizevi şifalara birakıyor yerini ruhsal gelişimi deneyimledik geliştik , fiziksel gelişimi deneyimledik güçlendik ,zihinsel gelişimi deneyimledik akıllandık öyle değilmi .şimdi artık sondayız geçmişe nokta koyma zamanı ve yeni enerjiler yeni çağ . 
İnsanlar artık ciddi ciddi düşünmeye ve kendini iyileştirmek için daha bütünsel bir yaklaşıma açık ve bu süreçte kaybettiği güçlerini tekrar kazanıyorlar ,anda yaşıyoruz ve insanlar için çalışacak en etkili bir yöntem kendi iç rehberliğimizi kullanmayı öğrenmek ve yaşamını şifalandırmak bazılarımız bunu başardı ve harika sonuçlar almaya başladı . insanoğlu sonuçta, kendi refahı ve mutluluğu kişisel özgürlüğünü , kendi fiziksel vücut sistemi üzerinde kontrolünü geri kazanmak için gerekli tüm adımları atmaya başladı ve kendinden sorumlu olduğunun farkına varmaya başladı. ve yaratanın bize verdiği muhteşemliklerin değerini anlamaya başlamıştır ,sağlık ve refah için her bireyin güçlenmesini sağlayacak şifa sanatı ve bilimlerine dünya toplumu olarak uyumlanıyoruz .
göksel enerjilere uyumlanıyoruz bizler kendimizi kadim bilgilere uyumluyoruz .Herkes kendine uygun olan göksel enerjileri ve tüm besinleri almak ve ruhsal bedensel ve zihinsel yaşamına yardımcı olmak için alternatif bir yöntem deniyor vücudunu ihtiyacı olan besinle ruhunu ihtiyacı olan sevgiyle zihnini ihtiyacı olan bilgi ile doyuruyor artık yeni nesil ruh beden ve zihin kirliğine yer vermiyor ve buda onlara olumlu sonuçlar ve faydalar getiriyor . fakındaysanız yeni nesillerimize verilen isimler indigo ,kristal ,gökkuşağı. çocukları gibi isimler .Yeni kuşak çocuklara verilen adlar bunlar , Önceki nesillerden farklı özellikler taşıyan yani bizler ve bizden öncekilerden , bu çocuklar birçok bakımdan harika özellikler taşıyorlar . dikkatimi en çok çeken şeyde hisleri duyuları çok daha fazla gelişmiş ve sevgi dolu olmalarıdır karşılıksız koşulsuz sevgi dolular .sizlerde çocuklarınızı torunlarınızı dikkatlice gözlemlerseniz haklı olduğumu anlıyacaksınız . İnsanlar kendi ruhsal güçlerini artık ele alıyorlar ve alternatif tıbbı günlük hayatlarında kolayca ve rahatlıkla kullanabiliyorlar doğal ve organik maddelere yöneliyorlar alternatif yöntemler aramaya başlamak için birbirlerini teşvik ediyorlar şifacılık eğitimleri de bunlara dahildir bazı çevrelerde bu iyi bir rant (gelir )olarak görülsede yanılmamak için içsel sesinize dinleyin ona sorun doğru yer ve doğru kişi kimdir size cevap gelicektir . Bu sistem de değişiklik çok etkili olmaktadır mutlu bir geleceğe doğru altın çağa doğru atılan adımlardan biride budur yüksek benliğimiz den içsel sesimizden kadim bilgilerden, meleklerimizden, göksel enerjilerden ,yardımlar almamız ve doğal olana doğaya dönmemiz olması gerekende buydu maddeye bağımlılıktan demir çağın demir kelepçelerinden artık kurtuluyoruz uyanış ve yükseliş zamanı ruhunuzun farkına varın o ruhunuz ışık ruhtur . onun ışığıyla aydınlanın aydınlatın BU SONSUZ DÖNGÜ DÜZEN DEVAM EDİP GİDİYOR .
Sevgiler :Aksubüyükatlı.
Altın melek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..