16 Şubat 2014 Pazar

DİLE OLSUN İSTE GELSİN.......

Sen   evrendeki en güçlü  enerji  mıknatısısın. İçinde barındırdığın manyetik enerji frekansının gücü,  
düşünce yolu ile evrene yayılır inanılmaz çekim gücünü yayan düşüncelerin. 
Geçmiş yaşamından şimdi yaşamına yansır  
düşündüğün  şeyleri kendine çektiğine göre, 

şimdiki  yaşamına bakarak hayatına neleri  nasıl  ve nerden hangi olayları çektiğini bilmek çok kolaydır  yaşadıkların yaşamına düşünce yolu ile çektiklerindir  .
Korktuğun bir konu üzerinde sık sık düşünürsen inanılmaz bir biçimde o konu şekillenir ve korkularını kendine çekersin .
Kortuğunuz yada yaşamak istemediğiniz negatif olaylardan özgürleşin ,böylece arka arkaya gelen negatif düşüncelerden kurtulursunuz yoksa çekim yasası işlemeye başlar ve bu döngüyü değiştiremessiniz. Korkularınız hayatınızı aşındırmaya başlar yokluk ,kaybetme ,aldatılma korkusu v.s 
PEKİ NE YAPMALIYIZ?!
öncelikle şunu bilmeliyizki  düşüncelerimiz enerji frekanslarıdır  tıpkı radyo, televizyon cep telefonları gibi ,düşünün  kapsama alanı  çok geniş uçsuz bucaksız bir güç düşünce gücü onun yarattığı enerji  frekansı evrene yayılıyor düşünebiliyormusunuz ...! nasılda güçlü bir frekans yayıyor düşüncelerimiz   .
Teknoloji bile yetişemiyor muhteşem değilmi ,  İşte bu yüzden buyrun düşünce kontrolüne şimdi pozitif olarak   defalarca ve defalarca çok istediğimiz bir şeyi düşünelim ,örneğin sahip olmayı çok istediğin bir ev yada araba yada iş.. hımm belkide ruh eşiniz hayatınızın aşkı acaba evrenin neresinde saklanmış... ne yapıyoruz şimdi yaratıcı imgeleme işte benim sloganım .
Dile olsun iste gelsin .............
Ve dileğinizi zihninizde imgelemeye başlayın ,  enerji frekansını yaymaya başladınız bile ama inanarak olsun bu çalışma acabalar caklar, cuklar olmasın  .  
Evet mıknatıs olmaya başlıyorsunuz bıkmadan usanmadan bloke koymadan çalışmaya devam ne dersiniz güzel gidiyormu öğreti .
Bir müddet sonra düşünceler soyutluktan somutluğa geçmeye başlıyor nasılmı... yolladığınız enerji frekansları benzer frekans enerjilere doğru çekildi birbirlerini çektiler 
 ve bu enerji dalgaları sana ait olduğu için sana doğru gelmeye başlıyor olumlu olarak ev ,araba ,aşk ,iş , ruh eşi dünyanın neresinde saklanmışsa artık inanılmaz bir biçimde sana çekilicektir çekildi bile .
Siz evrendeki en büyük mıknatıssınız
 diye işte bu yüzden diyorum .
Bizim yapmamız gereken şey,bu yasayı doğru olumlu yönde hayatımıza çekmek ben bir mıknatısım yasası nasıl çok hoş dimi olmasını istediğimiz her şeye dileklerimize inanarak yasayı işlemeye koyalım bırakalım bizim için çalışsın evren korkmayın korkulara yer yok bizim yasamızda .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..