21 Ekim 2014 Salı

UYURKEN ÇAKRALARINIZI AÇARAK POZİTİF YAŞAMA GEÇEBİLİRSİNİZ.

UYURKEN ÇAKRALARINIZI AÇARAK POZİTİF YAŞAMA GEÇEBİLİRSİNİZ.
Sevgili okuyucularım .
Farklı pozisyonlarda uyuma üzerine yapılan ruhsal araştırmalarda başın doğu yönüne ayakların batıya doğru uyunmasının en iyi uyku şekli olduğu tespit edilmiştir. Gece boyunca doğudan akan enerjiler 7. Çakranın açılmasını sağlar. 
Enerjilerin gece boyunca Doğu ve Batı yönünden aktığı belirtilmektedir. Ayaklarınız batıya dönük uyuduğunuzda, enerji dalgalarına girersiniz. Bu şekilde uyurken gece boyu güç almaya devam edersiniz.
Güne yüksek ve pozitif bir enerjiyle başlamış oluruz başımız doğuya ayaklarımız batıya dönük olduğunda, vücudumuzdaki 7 çakra 7 dalga boyutunun enerji frekanslarını alır.
Çakralar bu frekansların etkisiyle saat yönünde yani düzgün bir biçimde hareket etmeye başlarlar ve uykumuzda şifalanırız
Yukarıdan gelen bu enerjiler, vücudumuzun saat yönünde yani gerektiği gibi çalışmasını sağlar, bu durumda bütün vücut fonksiyonları düzene girer.
Eğitimlerde öğrettiğim ve danışanlarımında bildiği gibi çakraların açılımı saat yönünedir bunu yatağınızın başını doğuya ayakları batıya çevirerek her gece çakralarınızın saat yönünde çalışarak açılmasını sağlarsınız
Aksu Büyükatlı
Alıntı yapılamaz
paylaşabiliriz .
yolunuz ışık olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..