4 Aralık 2014 Perşembe

Astral dünya çalışmaları hakkında bilinmesi gerekenler ..

Sevgili okurlarım bana gelen sorular üzerine özellikle ve internetten okuduğum kadarı ile ve bana gelen bir çok mail mesajlardaki sorulara cevaptır , gençler ve bu yazımı  şifacı, medyum duru görü çalışmaları yapan kişiler okumalı .
Astral çalışmalar yada benzeri çalışmalardaki
sorularına cevap adına yazımı ekliyorum.
Astral dünyanın karakteristik yapısı gereği öncelikle orada yaşayanlar şekillerini çok yönlü değiştirebilme gücüne sahiptirler ve aynı zamanda kendilerini onlara görenlere çok farklı gösterebilmektedirler. Bu farklı görünüm fiziksel görünümün çok ötesinde olabilmektedir.
Bir obje, tüm yönlerinden katı bir oluş içinde açıkça ve düzgün bir biçimde görünülebilir. Bu yeni dünyaya deneyimsiz olan bir ziyaretçi, gördüğü şeyi tam olarak anlamakta güçlük çekebilir. Ve gördüğünü normal bir dille ifade etmekte güçlük çekebilir. Ayrıca astral ışıkta görülenler göreceli olarakl değişim gösterebilmekte ve kişi 931 olan sayıyı 139 olarak gördüğünü düşünmektedir.
Güçlü bir master tarafından eğitilen bir okültizm öğrencisi için böyle bir hata hız ve dikkatsizlik olmadığı sürece imkansızdır. Çünkü bu insanlar masterları tarafından uzun bir eğitime tabi tutulurlar ve onların ilüzyonla gerçeği ayırt edebilme becerileri vardır. İlüzyon olabilecek olan olası şekiller hakkında bilgi sahibidirler.
Masterları onlara “Ne görüyorsun?” diye sorduğu zaman, verdikleri yanıtların nedenlerini açıklayabilir ve fiziksel yaşamda mümkün olduğu oranda açıklayıcı olabilirler. Öğrenciler doğru görmeyi öğrenmek zorunda oldukları gibi, aynı zamanda o boyutta gördüklerini bu boyuta uygun şekilde açıklamak zorundadırlar. Ve bu boyuttan kopup diğer boyutlara gitmek ve yeniden bu boyuta döndüğünde bilincini yitirmeden yeniden bu boyuta uyarlanmak zorundadırlar.
Öğrencilerim ve benden eğitim alan arkadaşlar bu konuda hassas olduğumu bilirler lütfen herkes bu hassasiyeti dikkate alarak çalışsın .
sevgiler .
Aksu Büyükatlı
Kitabımdan bölümdür alıntı
yapılamaz bilgilenmek adına
paylaşalım lütfen .
ışık olun ışıkla kalın ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..