5 Kasım 2014 Çarşamba

HİPNOTERAPİ ŞİFALANMA TERAPİSİ VE DANIŞANIMIN TEŞEKKÜR MAİLİ ..

Sevgili Okurlarım, 
Sizlerle seanslarımda danışanlarımla yaşadığımız şifa mucizelerinden birini paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde okurum ve danışanım Sabiha, bana öksürük şikayetleriyle geldi. Yıllardır bu sorunu yaşadığını fakat gittiği doktorların bu öksürüklere bir tanı koyamadıklarını anlattı.
"Aksu Hanım, sanki ciğerlerimde ani bir baskı oluşuyor, nefes almakta güçlük çekmeye başlıyorum ve öksürük krizleri geliyor..." diyordu ve bunu anlatırken de öksürmeye devam ediyordu. Sabiha, "Pek çok doktora gittim ama hiçbir teşhis konulamadı. Bana lütfen bu öksürüklerin dinmesi konusunda yardımcı olun," dedi.
     
Onunla yaptığım ön görüşmenin ardından bu sorunun bilinçaltında yatan asıl nedenine ulaşmak üzere telkinler vermeye başladım ve Sabiha, kısa süre sonra transa girerek sorunun kaynağına gitmeye başladı. Sorunun kaynağı  geçmiş yaşamında çocukluğundan itibaren verem olan  sabiha seans sırasında gördüklerini anlatmaya devam ederken öksürüyordu. 1800'ler Fransa'sında yaşayan bu kız çok zayıf, güçsüz, verem olması nedeniyle ailesinin üzerine titrediği ve onların bakımına muhtaç bir kızdı. 15 yıl kadar süren yaşamı boyunca verem hastalığı ile mücadele etti ve sonunda bu hastalığa yenik düştü. 
Sabiha, bu geçmiş yaşam anısında  gördüğü yaklaşık üç saatlik seansın ardından transtan çıktığında, "Aksu Hanım bu inanılmazdı," diyordu. "Kendimi sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Üstelik seans sırasında sanki hem burada, hem de 1800'lü yılların Fransa'sın da aynı ayna yaşıyor gibiydim. Ve ciğerlerimdeki o baskı, o öksürük hissi yok ..."
Sabiha, aldığı bu seansın ardından her geçen gün şifalanmaya devam ettiğini, artık anlam verilemeyen öksürüklerinden hiç bir iz kalmadığını söylüyor ve yaşamındaki diğer tüm sorunlarla ilgili seanslara girmeye devam ediyor.
Sevgili Okurlarım hastalıkların, psikolojik sorun ve takıntıların nedeni bilinçaltımızın derinlerinde şifalanmayı bekliyor. Bu mucizeleri yaşamak sizlerin de elinde....
Aksu Büyükatlı 
Master Hipnoterapist, Yazar
Aksu Hanım, size nasıl teşekkür etsem, azdır. Sizin sayenizde yaşamımda anlam veremediğim pek çok sorunu çözdüm ve çözmeye devam ediyorum. Beni bilinçaltımın derinlerine götürdünüz, farkındalığımı açtınız. Sevginiz, gülen yüzünüz, güzel, enerjiniz, samimiyetiniz, alçakgönüllüğünüz ve ilginiz... Her şey için çok, çok teşekkürler. Seansımı sitenizde paylaşmanız benim için büyük bir mutluluk. Aynı şifayı tüm okurlarınızın yaşamasını dilerim.
Sabiha Pınar
Antalya