6 Kasım 2014 Perşembe

Kişisel bir olumlama en doğrusudur…

Kişisel bir olumlama en doğrusudur…
Evet sevgili okurlarım şimdi hep birlikte yeni dolunay için olumlama yapalımmı
Olumlama yani bir nevi dua, ritüel ,mantra çalışması öncelikle bu gece dans edin şans dileyin , 
1.Yaratana teşekkür edin evrene size huzur mutluluk veren her şeye teşekkür edin 2 kendinize bir istek listesi hazırlayın anda kalın dileklerinizin sonuna caklar ceklar koymayın yani gelecek zaman gibi ,şimdiki ana göre olumlayın örneğin ben her gün daha mutlu olucam değil bu gün daha mutluyum her gün dahada mutluyum gibi yazın dileklerinizi .
Göksel enerjilere uyumlanmayıda dileyin (ve gezegenin iyiliği için Dünya Barışı, lütfen bunları!) unutmayın sonra bunları gökyüzüne bakarak sizin kulağınıza hoş gelecek ritmik bir sesle okuyun ve dileklerim gerçekleşiyor gerçekleşti diyerek hissedin imgeleyin . BURASI ÖNEMLİDİR …
Bol şans bolluk bereket dileyin hazırladığınız bu dilek listenizi 7 gün tekrarlayın bu olumlama çalışmanızı her yeni ayda tekrarlayın size özel sizin olan dilekler olsun.
Kişisel bir olumlama en doğrusudur .
SEVGİLER ..AKSU BÜYÜKATLI
Alıntı yapılamaz paylaşalım lütfen
DANS EDİN EĞLENİN POZİTİF ENERJİ YÜKLENİN BU GECE ..BU SİZE ŞANS BOLLUK BEREKET KAPILARINI AÇICAKTIR ...

ENERJİMİZİ NEDEN YÜKSEK TUTMALIYIZ.

ENERJİMİZİ NEDEN YÜKSEK TUTMALIYIZ.
Bilinç altı kalıplarını temizleyerek değiştirmeliyiz , Arınmak ruh, beden ,zihin enerjisini yükseltir , Enerjinizi dengelenmek için arınma gerekir . Korkulardan acı veren gereksiz bağımlılıklardan kurtulamazsak evrensel enerji akımlarının ruh, beden ,zihin üzerinde hiçbir olumlu etkisi olmaz… dünyamıza aktarılan göksel enerjiler hayrımıza ve biz sevgiyle kabul ediyoruz.
Biz evrenin kutsal varlıkları insanoğlu tek gerçeğe doğru yol alıyoruz ….
Aksu büyükatlı.