18 Kasım 2014 Salı

BUNU BİLİYORMUYDUNUZ. NEGATİF ENERJİLER VE BİZ .

BUNU BİLİYORMUYDUNUZ.
NEGATİF ENERJİLER VE BİZ .
Saç uçlarınızdaki kırıklara dikkat edin negatif enerjilerin saç uçlarınıza saldırıp zarar vererek kırılmalarını sağladıklarını biliyormusunuz ,özellikle gece çok daha yoğun olan negatif enerjiler saçlarınıza ve saç derinize daha kolay zarar verirler .
Bu konu hakkında hazırlıyacağım yazıyı kısa bir süre sonra yayınlıyacağım ,...
Aksu Büyükatlı 
alıntı yapılamaz 
paylaşalım lütfen.


Beş duyumuzun ötesinde ...

Beş duyumuzun ötesinde yani zihinimizin ve akıl anlayışının ötesinde başka dünyalarla yada alemlerle bizim dünyamız arasında ince bir çizgi vardır 'farklı boyutlar' bu boyutlara melekler alemi ruhlar hayaletler alemi deriz , tabii daha alt frekans alemleride vardır bazılarımız, meditasyon duru görü,üçüncü gözümüz ve rüyalar ile bu alemleri algılarız .
Bu algıları geliştirmek için bazı özel çalışmalar gerekir bana gelen bir çok soruda bunu nasıl başarabiliriz düzenli ve korumalı bir çalışma ile çok kolaydır .göksel enerjilerin bize bu çalışmalarda ne kadarda çok yardımı vardır nedenmi...
bizim boyut atlaması için her şey biz insanların yükselişi ve daha üst boyutlara geçişi muhteşem değimli bir çok insan farkında olarak yada olmayarak farklı ışıklar , enerjiler ve rüyalar gördüklerini söylemektedir içsel enerji patlamaları yaşamaktadırlar bu muhteşemdir .
Aslında daha çok dua daha çok namaz daha çok meditasyon ve mantra, zikir ruhsal gelişimizi hızlandırır..
Işık olun ışıkla kalın..
Aksu Büyükatlı
Alıntı yapılamaz
Paylaşalım lütfen
Sevgiler .