19 Kasım 2014 Çarşamba

''RUHUMUZ UYKUSUNDAN UYANIYOR''.

''RUHUMUZ UYKUSUNDAN UYANIYOR''.

ALLAHA HİZMETTE YARIŞINIZ.

Dünyamızın şifalandırılmaya ihtiyacı var
yaratılmış herkes birbirine bağlıdır.
Allah tüm insanların özünde eşit yaratmıştır  
fakat ruhlar tekamül sürecinde ,%40 özgür iradesi ile

karakterini kendi belirler ve bu süreçte ruhunu ve aklını merhametini koşulsuz sevgi geliştirerek Allaha hizmet eden kişiler daha elbetteki daha öndedir.
ALLAHA HİZMETTE YARIŞINIZ
Aksu büyükatlı 
alıntı yapılamaz 
paylaşalım lütfen. 
sevgiler

REGRESYON ÇALIŞMALARIMDAN NOTLAR ..

klişeleşmiş  bu soruyu hep duyarız  'hayatın anlamı nedir?'yaşam amacım nedir?' ya da 'Neden doğdum neden  burdayım?'biz hayata genellikle kendi amaçlarımız doğrultusunda geliriz.

 Fakat ruhsal açıdan, dünyaya  gelişimizin genel olarak iki  nedeni vardır.

 Bu nedenlerden ilki manevi anlamda gelişmek ikincisi ise , çeşitli insanlarla yarım kalan hesabı tamamlamak ve tabii bu hesaplarda tekamül etmek için tamamlamak gerekir .Allah'a ulaşmak  tek amaçtır her şekilde manevi ilerleme  için buradayızdır . Sonuç itibari ile doğum ve ölüm döngüsü çıkıyor. Bu döngüde biz insanların en merak ettiği şey  ölümden sonra ne olur? Bir öte dünya varmı ? Sayısız geçmiş yaşam deneyimleri kaydetmiş biri olarak  araştırmalarımda  açıkça ölümden sonra hayat işaretleri vardır   (Doğrusunu Allah Bilir )
 Ayrıca tüm kayıtlarımda gözlemlediğim gibi dünya yaşamı ve ölüm sonrasında   zamanın değişken olduğunu gözlemledim yukarıdaki yani öte alem zaman dilimi ile  dünya zamanın çok farklı olduğunu  kesinlikle söylebilirim ...  Yeryüzüne biz tekrar reenkarnasyon olana kadar ruh nerede, ölümden sonra  nereye gidiyoruz ? Bu sorunun cevabı ise  Tabiî ki bir çok vakada ara dünya da geçen zaman dilimleri var .
Yada tek düzlemdemi yaşıyoruz bir çok hayatı aynı andamı yaşıyoruz  yine bir çok vakada bunuda gördüm.
Paralel dediğimiz  yaşamlarda  ruh değişik hayatları yaşıyoruz  ve o hayatlardan olumlu yada olumsuz   etkiler taşıyoruz şimdiki yaşamımıza tıpkı geçmiş yaşamlarımızdan taşıdığımız gibi  bitmemiş hesaplarımız.
  Geçmiş yaşam şifalandırması ruhun  şimdiki yaşama taşıdığı sorunlarından arınması şifalandırmasıdır bu şifalandırma şimdiki yaşamımızda inanılmaz değişiklik ve mucizelere  yol açar .
Öldükten hemen sonra, hepimiz ruhların bekleme  yeri  olarak bilinen Evrende bir geçici yere gider . Bu bölgede, kişi ruh bedeninede alışır .bazen alışamayanlarda oluyor.
Doğum ve Kader..

Döllenme anında insan kaderini yaşamaya başlar bu kader kişinin yaşamı ile %60 tamdır , diğer %40 ise yaradan tarafından bize verilen özgür irade ve seçimlerimizle  şekilleniyor ..
Aksu büyükatlı
alıntı yapılamaz 
paylaşabiliriz
sevgiler.

ENERJİ ÇALIŞMALARI VE BAĞLANTI KANALLIK YAPAN KİŞİLER ÖNCELİKLE KENDİNİZİ KORUMA ALTINA ALIN ..

SEVGİLİ OKURLARIM BİLGİLERİNİZE.. ENERJİ ÇALIŞMALARI VE BAĞLANTI KANALLIK YAPAN KİŞİLER ÖNCELİKLE KENDİNİZİ KORUMA ALTINA ALIN ..
Kişi spritüel (ruhsal)olarak gelişimini tamamlamamışsa, yüksek spritüel (ruhsal) seviyeye sahip kötü ruhların etkisi altına girer. İnsan kendi meleğini çizdiğini düşünürken aslında alt boyutlardan bir kötü bir ruhun resmini (imgele) çizmektedir . Ve bu çizim oluştuğunda o kötü ruh kişiye yapışır kişinin aracılığıyla etrafındakilere kötü enerjiler yayar.
Enerji alanınızı korumaya alınız ...çok yazı geliyor internetten çalışma yaptık arkadaşımdan öğrendim kitaptan baktım vs gibi bu olumsuz enerjiler zamanla hayatınızı aşağı çeker .
Bu enerjileri farkında olmadan sizde oluşturabilirsiniz negatif düşünceleriniz öfkeleriniz ,kızgınlıklarınız ..
Sizleri .pozitif yaşama davet ediyorum ..
Aksu büyükatlı
alıntı yapılamaz
paylaşalım
Sevgiler...