15 Aralık 2014 Pazartesi

Hayvanlar cennete gider mi, hayvanların gelecek yaşamları var mı?

Sevgili okurlarımdan gelen soru...
Hayvanlar cennete gider mi, hayvanların gelecek yaşamları var mı? Araştırmalarıma göre,
eğer insanlar, tüm kötü davranışlarıyla gelecek yaşama sahip oluyorlarsa, insanlarla benzer karakterlere sahip olan hayvanların da gelecek yaşamları vardır demektir. Eski yazıtlarda bununla ilgili pek çok bilgi bulabilmek mümkündür. Ölümden sonraki yaşama sadece insan türünün sahip olduğundan söz etmiyor olması bunun başka bir kanıtı niteliğindedir.

Hayvanların gelecekte var olacaklarını inkar etmek, büyük bir adaletsizlik olacaktır. Tüm hayvan dünyası yeniden doğacaktır ve sonraki yaşamda acımasız insanlardan uzak kalacaklardır. Siz insanlar yüce Yaratıcı'ya ibadet ediyorsunuz ve yaratıcının adaletinden emin olmalısınız. At, köpek, kedi hatta vahşi hayvanlar bile cennete sizden önce gidecekler. Yüce Yaratıcı, her varlığa büyük ya da küçük de olsalar da hak ettiğini verecektir.
O halde, hayvanlarını seven dostlarımız rahat olun ve onlara karşı iyi davranın. Hepsini Cennette yeniden göreceksiniz. Hayvanlara kötü davrananların bunu er ya da geç ödeyecekleri konusunda uyarıyoruz. Allah'ın verdiği canı ancak o alır. Allah hayvanları sizlere eziyet edesiniz diye değil, sahiplenip severek onlara merhamet etmeniz için yarattı.
Merhamet edin ki, Merhamet edilenlerden olasınız..
Işık olun Işıkta kalın
Aksu Büyükatlı
Alıntı yapılamaz
Paylaşalım, lütfen.
Sevgiler.