21 Ocak 2015 Çarşamba

ONLAR BİZLERE GÜVENİYORLAR VE TANRISAL ŞİFAYI İSTİYORLAR..

ONLAR BİZLERE GÜVENİYORLAR VE TANRISAL ŞİFAYI İSTİYORLAR
Sevgili okurlarım enerji uzmanı bir hipnoreapist olarak bana göre enerji bizimle birlikte zamanın her anında akmaya devam ediyor ve bu çok doğal bir süreçtir. Aynı zamandada bu enerji vücudumuzun enerjisi ile ruhsal bedenimiz arasında süptil bir denge oluşturduğunu söyleyeyebilirim Yüksek ruhsal enerji , kaynak ya da evrenden akmaya devam etmektedir fakat bu insanlar tarafından görülmemekte ya da hissedilmemektedir.
Ancak sadece deneyimli medyumların ve bazı ruhsal gücü olan kişiler yani şifacılar psişiklerin ruhlarla ve doğaüstü varlıklarla bağlantı kurma yeteneklerine sahip olduğunu bilmek gerekir
Sevgili okurlarım Şimdi biraz da ruhsal korunmanın ne olduğu ve medyumların ve psişiklerin , şifacıların ruhsal korunmaya neden ihtiyaç duyduklarından söz edelim. Medyumların kendilerini negatif ve karanlık ruhlardan vedde enerjilerden korumaları gerekmektedir. Ya da yükselen ve ani düşüş yapan yada farklı negatif ,pozitif enerjilere duyarlı olmak konusunda kendilerini korumaları gerekmektedir. Mesleğinde uzman master olmadıkça asla bu işe kalkışmamakta fayda vardır zira zarar görebilirler..Danışanlarına yada onlara güvenerek yaşam enerjilerini onlara teslim eden dostlarına zarar verebilirler .((.istemedende olsa ))
PSİŞİKLER, ŞİFACILAR VE RUHSAL DANIŞMANLAR SEVGİ İLE KALIN ..
Kitabımdan alıntıdır.
Aksu Büyükatlı
Işık olun Işıkta kalın
sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..