5 Mart 2015 Perşembe

MELEKLERLE BİRLİKTE AY TUTULMASI MEDİTASYONU..


MELEKLERLE BİRLİKTE AY TUTULMASI MEDİTASYONU..
Sevgili okurlarım Melekleriniz sizinle ...
Rahat bir pozisyonda oturun ve gözlerinizi kapatın.
Melek enerjileriyle çalışmak için, “Şifa meleklerine, koruyucu meleğime ve tutulan ayın enerjilerine benimle bağlantıya geçmeniz için sesleniyorum,” deyin.
Kendinizi dolunayın enerjisinden dolayı huzursuz hissediyor ve içsel karmaşa yaşıyorsanız bu minik meditasyonla meleklerden yardım alarak rahatlayabilir ve enerjiyi tüm evrenin ve sizin hayrınıza kullanabilirsiniz. Beş dakikalık meditasyon size hızlı bir dengeleme ve şifa, verecektir. Siz ve evren ayın enerjisi ile uyumlu hale geleceksiniz. Unutmayın sadece beş dakika...
Rahat bir şekilde oturun ve gözlerinizi kapatın.
Şimdi yardım için baş melekleri ve koruyucu meleğinizi çağırın.
Bir kaç kez derin nefes alın.
“Ben meleklerimle bağlantıya geçiyor ve ayın şifa, aşk, bolluk enerjilerinin bana uyumlanmasını istiyorum. Şimdi muhteşem bir şelalenin içindeyim. Işıl, ışıl ayın tüm enerjisi ve suyun gücü bedenim, ruhum ve aklımla uyumlanıyor. Meleklerim benim hayatımı bu enerji ile şifalandırıyor.
Bu gece gökyüzü muhteşem bir dolunay ile parlıyor.
Şelalelerden akan sonsuzluk enerjisi ve bolluk, bereket, şifa enerjisi tüm benliğimi sarıyor.
Şimdi yavaş, yavaş bu suyun üzerinde yürümeye başladığınızı imgeleyin. Attığınız her adım sizi bu gece ki dolunayın enerjisine doğru götürüyor.
Ve hiç olmadığınız kadar huzurlu ve dinginsiniz.
Artık bedeninizdeki ve ruhunuzdaki tüm negatif enerji arınıyor.
Yukarıdan ayın enerjisi, ayaklarınızdan suyun enerjisini bedeninize çekiyorsunuz ve sadece ama sadece aya bakın.
Onun muhteşem, gizemli ışığına bakın.
Kalbinize sevgi, aşk ve huzur akıyor. Bu duyguyu hayatınızın sonuna kadar hissedeceksiniz.
Ay size hoş bir sürpriz yapıyor.
Ay daha büyük ve daha önce hiç görmediğiniz kadar yeryüzüne yakın görünüyor.
Tüm enerjisini dünyaya, size ve sevdiklerinize gönderiyor.
Ayın ışıltılarını yaydığı bu suyun üzerinde huzur ve güvenle yürüyorsunuz.
Bu güzel mavi suyun üzerindeki ayın gümüş ışıkları ruhunuzu şifalandırıyor.
Size evrenin sonsuz doğasını ve tüm olasılıklarını hatırlatıyor.
Kendinizin sonsuz bir varlık, sonsuz bir enerji olduğunu hatırlıyorsunuz .
Sen sonsuz enerjisin...
Sen sonsuzsun ve değerlisin...
Sen ayın sana ve evrene verdiği sonsuz şifayı hissediyorsun...
Etrafındaki suyun, ayın enerjileri ile dengeleniyorsun.
Yeni enerji sistemine uyarlanıyorsun.
Bunun için melekler sana yardım ediyor.
Şimdiye kadar yaşadığın her şey kökten değişiyor.
Tüm olumsuz negatifler gidiyor ve yerine olumlu pozitif enerjiler geliyor.
Sen ve dünya yeni enerjiye uyumlanıyorsun.
Gülümsüyorsun çünkü sen evrenin sonsuz doğasının ve kendi sonsuz varlığını hatırladın.
Sen, başının üzerinde ışıldayan aya şükrediyorsun.
Su ve ayın enerjisi seni rahatlatıyor.
Ayın güzelliğine son olarak göz atmak istiyorsun.
Sana verdiği şifa için meleklerine ve aya teşekkür ediyorsun.
Şimdi yavaşça ruhunun bedenine döndüğünü hissediyorsun.
Hazır olduğunuzda, gözlerinizi açın..
Bana ayın enerjisine uyumlanmamda yardım ettikleri için dolunaya ve meleklerime teşekkür ederim...
AKSU BÜYÜKATLI

SEVGİLİ OKURLARIM.. ZAMANIN ENERJİSİ DEĞİŞİYOR BU DEĞİŞİME TÜM GEZEGENLER KATKIDA BULUNUYOR ŞİMDİ DOLUNAY ZAMANI

SEVGİLİ OKURLARIM..
ZAMANIN ENERJİSİ DEĞİŞİYOR BU DEĞİŞİME TÜM GEZEGENLER KATKIDA BULUNUYOR ŞİMDİ DOLUNAY ZAMANI
5 MART 2015 AY TUTULMASI EVRENSEL SAAT İLE 18:05’DE GERÇEKLEŞİYOR...
Ayın yaşamımızda her zaman önemli bir yeri olmuştur. Ve ay tutulmaları, ayın dolunay dönemleri meditasyon yapmak için çok iyi zamanlardır.
Ayın, su üzerinde çok güçlü bir etkisi olduğuna inanılmaktadır ve bedenlerimiz de bolca suya sahip olduğu için ayın bedenlerimiz üzerindeki etkisi de çok belirgindir. Ay gece boyu, sabah biz uyayana dek beyin epifiz beziimizi ve düşünce enerjilerimizi etkilemeye devam eder. Bu nedenle ay tutulmasını zihninizdeki gürültüyü durdurmanız ve içsel huzura erişmeniz için çok iyi bir fırsattır. Zihninizi ve bedeninizi dengelemek için bu akşam denge meditasyonları yapabilirsiniz.

Ay ve güneşin hareket dönemlerinde yapılan meditasyonlarla kendi öz benliğimizle, ışığın kaynağıyla, sevgi ve güçle bütünleştiğimize inanılmaktadır. Bugün gerçekleşecek olan ay tutulması da spritüel enerjilerin bize ulaşması için bir fırsattır. Ayın bu güçlü hareketi gezegenimize ve gezegenimiz üzerinde yaşayan tüm canlılara spritüel enerji ve bilincin ulaşması için bir fırsattır. O halde bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Bilinç seviyemizi bu güçlü enerjinin yardımı ile yükseltebilir. Bu güçlü enerjinin dünyamıza ve üzerindeki tüm canlılara pozitif olarak yansımasına yardımcı olabiliriz.
Önce kendinize oturmak ya da eğer isterseniz yatmak için uygun bir ortam belirleyiniz. Vücudunuzun rahatladığından emin olun. Bazılarınız avuçlarını açarak, bağdaş kurarak oturmayı rahatlatıcı bulmaktadır. Sizler de en rahat ettiğiniz şekilde olunuz. Ve yanınızda dikkatinizi dağıtacak telefon, televizyon gibi şeylerin olmamasına özen gösterin.
ŞİMDİ..
Aklınızı temizleyin ve ayın ışığına odaklanın. Eğer dışardaysanız ve etraftaki seslerden rahatsız olmak istemiyorsanız, o halde kulaklığınızda rahatlatıcı bir meditasyon müziği dinleyebilirsiniz. Gerginliğinizden, stresinizden, aklınızdaki tüm endişelerden arının ve aklınızı boşaltın.

18:05 evrensel saat ile gerçekleşecek olan ay tutulması sırasında dünyadaki tüm insanlarla bu meditasyonu paylaştığınızı düşünebilirsiniz. Bunun için güzel gezenimizimi imgeleyin zihninizde beliren bu imge, düşünceleriniz aracılığıyla bir radyo dalgası gibi yayılacak ve sevgi enerjisinin tüm dünyaya yayılmasını sağlayacaktır. Şimdi lütfen rahat ve sessiz olabileceğiniz bir Zihninizi boşalttığınızda ve tamamen sakinleştiğinizde, gözlerinizi kapatın. Ayı ve onun yaydığı enerjileri imgeleyin. Genellikle dolunay dönemleri gezegene yayılan enerjiyle birlikte insanların daha gergin oldukları görülmektedir. Bu gerginliği meditasyon yaparak sizin için tamamen pozitif bir hale getirebilirsiniz. Ayın güçlü enerjisinin sizi sardığını size, evinize ve yakınlarınızdaki insanlara yansıdığını imgeleyin. Bu enerji size mutluluk ve huzur getiriyor. Zihninizdeki tüm karışıklığı, negatif düşünceleri ve yaşamınızda negatif olan her şeyi olumlu hale getiriyor. Ruhunuzu, zihninizi ve bedeninizi dengeliyor ve bu meditasyonda ailenizi, sevdiklerinizi yanınızda imgeledikten sonra, güzel gezegenizimi ve gezegenimizdeki tüm insanlarla bu meditasyonu paylaştığınızı düşünün.
DEVAM EDİN….
Derin nefesler alın ve ay tutulması ile yayılan güçlü enerjinin size ve dünyaya şifa ve sevgi yaydığını hissedin. Bu güçlü enerji tüm dünyayı, dünya üzerinde yaşayan tüm canlıları şifalandırıyor. Bir süre dünyamızın farklı ülkelerini imgelemeye çalışın. Ormanları, kuşları, ağaçları, hayvanları, farklı insanları imgeleyin ve bu spritüel enerjinin her yere yayıldığını, her yeri şifalandırdığını hissedin. Bir kaç dakikanızı ayırarak yapacağınız bu çalışma ile siz de ay tutulması ile yayılacak olan güçlü spritüel enerjinin aktarımını sağlayabilirsiniz.
Aksu Büyükatlı