7 Nisan 2014 Pazartesi

BU TERAPİ DEĞİLDİR SADECE RAHATLAMANIZI SAĞLAR







BU TERAPİ DEĞİLDİR SADECE RAHATLAMANIZI SAĞLAR

 terapi seansı  uzmanla yapılır .burada yazdıklarım mini rahatlama ve bilgilenme amaçlı diye  düşünün .



Bilinçaltımız yaşamımız boyunca negatif kalıpları bloke eder hatta anlam veremediğimiz geçmiş yaşamlarımızdan bu yaşamımıza da taşıdığımız blokeler, inançlar vardır ve biz bu blokeleri farkında olmadan şimdiki yaşamımıza geçiririz.

Birçok danışanım ve kişiler hep nasıl kurtulacağız biz bu blokelerden diye sorarlar. Bana, ben bu sorunlardan nasıl kurtulacağım gibi sorularla gelirler. Eğer gerçekten kurtulmaya niyet edip inanarak gelmişlerse her şey çok daha kolaydır. Bazen doğru mu, yalan mı, olur mu, bu nasıl bir çalışma diye sorgularlar. Tabii çok fazla sorgulamak işlerini biraz zorlaştırsa da, sonuç sevindiricidir çünkü inançları güçlenmeye başlar.

Az önce aşağıda yazdığım, Kendinizi Sevin başlıklı yazıda da belirttiğim gibi sevgi ve inanç işinizi daha kolaylaştırıyor. Seanslarımızda bu bloke enerjileri bilinç altından salıveriyor ve o enerjiden özgürleşiyoruz. Her seanstan çıkan danışanım genelde ilk bazen de, ikinci, üçüncü seanslarda ilginç bir biçimde değiştiklerinin farkına varıyorlar. Farkına vardıkları şey ise artık özgürleştikleridir. Hayatlarının neresinde sorun var ise o sorununun enerjisinden özgürleşiyorlar. Üç, beş seans sonrası (dediğim gibi kişiye göre değişir) sorununa ve çalışma sistemini kabullenmesine göre değişen bir biçimde hızla özgürleşme gerçekleşir. Yeni bir yaşama, yeni bir kimliğe bürünürler. Tam da onların istedikleri gibi olur.
Bir çok danışanım bana geldiğinde sorunu var biliyor ama yaşadığı sorun nedir onun farkına varamıyor. İlk seansta farkındalığı açıldığı gibi, sorunun da çözümünü yaşıyor. Bloke enerjiden özgürleşmek ve huzur dolu, bolluk, bereket dolu yeni yaşamına doğru adım atmaya başlıyor. Tabii ki bu beni çok mutlu ediyor. Yeryüzündeki tüm canlılar mutluluğu, huzuru hak ediyor diye düşünüyorum. Hiç kimse istemediği yerde olamaz eğer olursa oradaki enerji onu mutsuz ve olumsuz bir insan haline getirir.
Sevin, sadece sevin en güçlü tedavi sistemi budur. Yaradan’ın bizleri koşulsuz sevdiği gibi siz de birbirinizi sevin. Artık olumsuz enerjilerinizi bırakın, yok olsun gitsin... İzin verin, tepe çakranızdan Yaradan’ın kozmik enerjisi bedeninize dolsun, ruhuzunu, bedeninizi yıkasın. Yaşam enerjinizi yenilesin, sizi yeni enerjilere entegre etsin. Allah’ın kozmik şifa enerjisi sizin yüksek frekans titreşimini elde etmenizi hızlandıracaktır. Yüksek bilince ulaşacaksınız, yüksek ruhunuzla bağlantıya geçeceksiniz ve böylelikle genişleyen farkındalığınız yaşamınızı kolaylaştıracaktır. Derin, olumsuz duygu ve enerjilerden arınmanız dileğiyle... Sevgiler...
Not: Burada yazdığım çalışma kişinin tek başına yapabileceği bir çalışmadır. Tabii ki seanslarda daha profesyonel bir biçimde terapistin enerjisiyle ve daha farklı çalışma sistemiyle yapılmaktadır. İnanıyorum ki bu çalışmalarda sizleri oldukça rahatlatacaktır ...
Bu çalışmalardan sonra kişi daha huzurlu, mutlu, dingin ve yaratıcı olmaya başlar.
Sadece inan, iste ve sorgulama...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..