5 Mayıs 2014 Pazartesi

HIDRELLEZ VE DİLEKLERİMİZ ....

HIDRELLEZ'DE

EVRENİN SONSUZ KUANTUM ENERJİSİNİ KULLANMAK
Hıdrellez, Hızır ve İlyas’ın buluştukları gün olarak bilinir. Hızır ve İlyas, o dönemin hükümdarın ordusunda görevli iki askerdir. Hükümdar bir gün ordusuyla birlikte ölümsüzlük suyunu aramaya çıkar. Yolculukta, Hızır ve İlyas diğer askerlerden ayrılırak kendileri dolaşmaya başlarlar. Bir derenin yanında durup, yemek molası verirler ve çıkınlarından kurutulmuş balık çıkarırlar. Kurutulmuş balığı ortaya koyduklarında derenin suyu balığın üzerine gelir. Kurutulmuş balık o an canlanıp, suya zıplar. Hızır ve İlyas ölümsüzlük suyunu bu şekilde bulurlar, sevgili okurlarım. Peki, sonra ne olur?

Göklerden bir melek yeryüzüne iner. Hızır ve İlyas’ın kıyamet günü gelene kadar yaşayacaklarını ama bu sonsuz yaşamlarının birbirlerinden ayrı olacağını söyler. Melek, Hızır’ın karada, İlyas’ın ise denizde yaşayarak Hızır’ın karadaki canlılara, İlyas’ın ise denizdeki canlılara yardım ile görevlendirdiğini anlatır. Hıdrellez günü yani 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece Hızır ile İlyas’ın yeniden buluştuklarına ve ölü doğanın canlandığına inanılır.

Sevgili okurlarım, bu gece enerjisi en yüksek gecelerden biridir. Yeniden canlanma, yenilik, iyilik ve güzellik getirir yeter ki bizler bu enerjiye açık olalım.

Bu gece sağlık, huzur, mutluluk, bolluk, bereket dileyin, olsun. Bu gece Hızır sizin de kapınıza uğrasın. Nasıl mı?

5 Mayıs akşam ezanından sonra kırmızı keseler içine paralar koyup gül ağacının asabilirsiniz. Bu geçmişte hıdrellezde sıklıkla uygulanan bir yöntemmiş ama bugün gül ağacı bulamadığınızda bunu cüzdanlarınızı açık bırakıp dilek dileyerek de yapabilirsiniz. 6 Mayıs sabahı ise gül ağacına astığınız paraları yeniden toplayabilir, geceden açtığınız cüzdanları kapatabilirsiniz. Ayrıca bu paraları cüzdanınızda saklamalısınız ki, bereket hep sizinle olsun. Kırmızı keselerin içine nohut, mercimek koyup dilek dileyebilirsiniz, akan bereket enerjisi böylece evinize taşınır. 6 Mayıs sabahı keseleri toplayıp tüm yıl evinizde saklayabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise dileğinizi gül ağacına çizip asmaktır. Ya da benim yaptığım gibi gül ağacının altına taşlarla maket yapmakta olabilir.

Ben uzun yıllar önce yine bir Hıdrellez gecesinde gül ağacının altına taşlardan, bahçeli bir ev ve araba yapmış, Alah’tan bu taşlardan yaptığım ev, araba ve bahçenin gerçek olmasını istemiştim. Allah’a, evrenin enerjisine güvendim ve dileğim sonunda gerçek oldu.

Bu gece, enerji bu kadar yüksek ve güçlüyken siz de yenilikler isteyin, sevgili okurlarım. Çünkü bu gece ölümsüzlüğe ulaşmış olan Hızır bereket saçmak için sizin kapınıza da uğrayacaktır. Yeter ki bu enerjiye kalbinizi açın...

Hıdrellez ve evrenin kuantum enerjisi ile dileyelim olsun, İsteyelim gelsin...

Aksu Büyükatlı 

Keselerimiz hizir aleyhisselami bekliyor tüm dileklerim gerçekleşiyor ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..