12 Aralık 2014 Cuma

12.12.2014 ENERJİ KAPILARI...

12.12.2014 – ENERJİ KAPILARI

Sevgili Okurlarım, pek çok çoğumuz yeni bir döneme geçiş yaptığımızı fark ediyor, ruhsal olarak güçlendiğimizi, algılarımızın değiştiğini ve farkındalığımızın yükseldiğini hissediyoruz. 12.12.2014 yani bugün yeni bir enerji kanalı daha açılıyor ve bizlerin akan enerjileri alarak, bu enerjilerden yararlanmamız mümkün. Bu enerjileri eviniz, aileniz ve kendiniz için bereket, sağlık ve huzur olarak yansıtabilirsiniz.

Dengeli, güçlü bir yıla hazırlanmak için size meditasyon yapmanızı ve meleklerinizden ruhsal yolculuğunuzda gelişmeniz ve ilerlemeniz için size yardım etmelerini istemenizi öneriyorum. Güçlü enerji akımı size sağlık, sevgi, bağışlama, mutluluk ve yepyeni boyutlara yükselme imkanı sunacaktır.
Lütfen gözlerinizi kapatın ve derin nefesler almaya başlayın. Aldığınız her nefes sizi rahatlatıyor ve tüm negatif düşüncelerden, etkilerden uzaklaştırıyor. Bir kaç dakika derin nefesler almayı sürdürün. Şimdi, size doğru akan enerji dalgalarını imgeleyin. Rengarenkler, gök kuşağı gibiler... Onları hissedin ve zihninizde görmeye devam edin. Bu güçlü enerji size şifa, zenginlik, şans ve mutluluk sunacak. Enerjinin bedeninize, bulunduğunuz alana yayıldığını, yaşamınızdaki tüm olumsuzlukların, olumlu hale dönüştüğünü imgeleyin. Bundan sonra her şey sizin istediğiniz gibi olacak. Eviniz, aileniz, siz ve üzerinde yaşadığımız güzel dünyamız bu enerjiyle doluyor. Mavi ve yeşillerle donatılmış güzel gezegenimizi imgeleyin ve gezegenimizin şifalandığını düşünün. Ardından bu enerjinin sizin tüm bedeninizi sardığını görün. Bir kaç saniye bu enerjinin içinde kendinizi hissetmeye devam edin. Ayaklarınızı yere sıkıca basın. Yeryüzü ve gökyüzü enerjilerinin,bedeninize, bulunduğunuz alana ve dünyaya yayılmasını sağlayın. Şimdi yavaşça gözlerinizi açın. Yaradana şükredin. Meleklere teşekkür edin ve bu oldu, bu oldu, bu oldu diyerek enerjiyi sabitleyin. Bu meditasyon tekniğini sadece bir kaç dakikanızı ayırarak gün boyunca yapabilir ve akan güçlü enerjileri yaşamınıza, evinize, gezegenimize pozitif olarak yansıtabilirsiniz...
Işık olun Işıkta Kalın... 
Aksu Büyükatlı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..