11 Ağustos 2013 Pazar

ENERJİ ALANIMIZA GİREN YAPIŞIKLAR ::::::::

Bazen de sürekli olarak uyur gezer gibi dalgın, öylece oturduğu yerde kalır. Bir de geçmiş yaşamlarınızdan gelen yapışıklar vardır. Onların da, takip ettiğim regresyon vakalarında kişinin şimdi ki yaşamına kadar birlikte gelerek kişiyi alta çektiklerini gözlemledim. Alta çakilmek ne demek? Şu ya da bu şekilde enerjisinde yapışık varsa  ya da enerji alanını kullanan başka şeyler varsa bu durum kişinin hayatını alt üst eder. Zaman içinde anlamsız maddi kayıplar, bıkkınlıklar yaşamaya başlar. İlişkilerinde ve iş yaşamında sorunlar yaşar. Gün geçtikçe durum içinden çıkılmaz hale gelir.Yapışıkların bazıları da dünya yaşamını çok sevdiğini ve asla gitmek istemediğini söylemektedir. Y
ENERJİ ALANLARIMIZA GİREN YAPIŞIKLAR VE ENERJİMİZDEN BESLENENLER 
Şimdi belki de bazılarınız bu da nedir diyecek. Yapışık da ne demek? Yapışık, yaptığım birçok hipno terapi ile enerji ya da regresyon çalışmalarımda rastladığım hiç de hoş olmayan zayıf enerjilerdir.  Bunlar genellikle beklemedikleri anda ölmüş çoğunlukla genç ya da öldüklerinin farkında olmayan hatta dünyadaki işleri yarım kaldığı için burada bir bedene yapışarak yarım kalmış işlerine devam ettirmek isteyenlerdir ve sıklıkla ışığa gitmekten korkarlar. Ben bir çok seansımda bunlara rastladım .
ani buradaki bir bedenenin enerji alanına yapışarak yaşamlarını sürdürmeye devam etmektedirler. Tabii yapıştıkları kişinin bundan haberi yoktur. Peki, bu yapışıklar enerji alanlarımıza ne zaman yapışır ve enerjimizi çekerek yaşamaya devam ederler?
Arada kalanlar, ışığa gidemeyenler ya da gitmek istemeyenler kişinin enerjisinin en düşük olduğu anda ona yapışırlar. Seanslarımda sorduğumda bu cevabı hemen hepsinden almışımdır. Üstelik sadece bir bedenle yetinmeyerek bazen bir çok beden kullanabilmekte ve enerji alanlarımıza girmektedirler. Peki, bu gibi durumlarda neler oluyor? Enerji alanına girilen kişi neler yaşıyor ve bunu fark edebiliyor mu? 
Evet, enerji alanına girilen kişi bazen geç de olsa kendinde bir gariplik olduğunu anlıyor. Aşırı halsizlik, yorgunluk hiç bir şey yapamamak gibi duygulara kapılıyor. Birşeyler yapmak için harekete geçiyor ama asla bunu gerçekleştiremiyor çünkü yapacak hali kalmıyor. 
Bütün bunlar nedensizdir. Doktora ya da psikoloğa gidersiniz. Enerji veren yiyecekler yer, enerji dolu insanlarla görüşürsünüz ama siz bir ölü gibi olursunuz. Eğer bu yapışıklar ruhsal enerji alanınıza da girmişlerse mutsuz ruh halinizde sürekli bir dengesizlik ve huzursuz bir kişilik sergilersiniz.  Hatta bazı vakalarda ileri giden yapışıklar artık yapıştıkları kişiyi kendi istekleri için kullanmaya başlarlar. Canı istediğinde  yapıştığı beden ve ruh sanki ona aitmiş gibi istediklerini yaptırabilir. Bazen de yapıştıkları kişinin yaşamını alt üst ederler.  Örneğin çok çalışkan biri, yapışığı varsa tembel ve hayata, işine, eşine, her şeye karşı ilgisizleşebilir. Yaşam amacını kaybeder. Mutsuz ve sanki artık kimliksiz gibidir. Yaşamdan kopar ya da çok huysuzlaşabilir ve inanılmaz karakter değişilikleri görülür. 
Şimdi, bunun için ne yapmalıyız diyeceksiniz, biliyorum. Ne yapmalıyız da enerji alanımıza girmesinler. Bunun için enerjinizi yüksek tutmalısınız. Kesinlikle enerjinizi düşürmeyin. Bu konu hakkında ki yazılarıma devam edeceğim. Zira çok önemli bir konudur.  Lütfen sorularınızı yorumlar bölümüne yazınız. Teşekkürler... 

2 yorum:

  1. Mor balikci agi ile o ruhu isiga yollamaj rituelini duymustun. Sizin oneriniz icin bir sonraki yazinizi sabirsizlikla bekliyorum.
    www. Ozlemindogasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. merhaba canım ,
    mor balıkcı ağı ile ruhu ışığa yollama ben hiç duymadım desem ilk kez duyuyorum arada kalmış ruhları ışığa yollamak medyumlar yada hipnoterapi senslarında ama doğal yollardan oluyor .teşekkürler canım .

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..