30 Eylül 2014 Salı

NEGATİF ENERJİLER VE SİZLERE KÖTÜ AMAÇLA YAPILAN BAZI OLAYLARA KARŞI KORUMA ...

EVİNİZİ ,İŞ YERİNİZİ ,KENDİNİZİ,AİLENİZİ,SEVDİKLERİNİZİ,EVRENİ ,DÜNYAYI..
NEGATİF ENERJİLER VE SİZLERE KÖTÜ AMAÇLA YAPILAN BAZI OLAYLARA KARŞI KORUMA ...

Sevgili Okurlarımdan bana çok yoğun şekilde şu soru geliyor: “Evimde, iş yerimde arabamda ya da kendimde yoğun negatif enerji hissediyorum ve garip nesneler yazılar buluyorum Sürekli mutsuz, gerginim. Hayatımdaki her şeyin kötüye gittiğini hissediyorum. Ne yapmam gerek?”
Bende sizlere bir iki öneri de bulunmak istedim...

1. Ada Çayı tütsüsü inanılmaz faydalıdır. Kadim çağlardan beri bu yöntem kullanılmaktadır.

2. Sirke çok iyi bir yöntemdir. Sirke ile temizlik yapın. Çamaşır makinenize, bulaşık makinenize yıkama sırasında ekleyin. Evinizi silerken, kullanın. Ve ayrıca sprey püskürtme şişesi edinin. Spreyli püskürtme şişelerini marketlerde ve plastik malzemeler satan dükkanlarda bulabilirsiniz. İçine su doldurun, dört te biri kadar da sirke ekleyin ve evinizde ya da işyerinizde tavanlara, dört köşeye püskürtün. Bir de kapınızın eşiklerine sıkın. Bakın nasıl faydasını göreceksiniz.

3. Tuz... Tuzun gizemi saymakla bitmez, Sevgili Okurlarım ama ben size burada negatif enerjilerden korunmanız ve tuz ile onlardan kurtulmanın yollarını yazmaya çalışacağım. Deniz tuzunu minik bir kaseye koyun ve içine minik bir deniz süngeri koyun (deniz süngeri bulamassanız diğer başka bir süngerde olabilir). Evinizde dolapların üzerine yüksek noktalara koyarsanız çok iyi olur. Arkaya doğru itin, böylece görünmez. Bu işlemi sirke ile de yapabilirsiniz. İnanılmaz derecede güçlü bir biçimde negatif enerji temizler.

4. Arada sırada yemek pişirdiğiniz ocakğın varsa soba, şömine, kuzinenin üzerine tuz atarak nazar duaları okuyun ya da niyet edin. Hani eskiler derler ya “Elem terefiş kem gözlere şiş!” Siz de söyleyebilirsiniz. Sadece “Evimdeki, yaşamımdaki tüm negatif enerjiler yok olup uzaklaşsın, niyet ediyorum” gibi dualar edin. Tuz ile bedeninize duş alırlen peeling yapın, çok rahatlarsınız. Aura alanınıza yapışan kötü enerjilerden kurtulursunuz. Evinizden hastalık eksik olmuyorsa, durup duruken hastalanıyorsanız sebebi bulunamıyorsa ve depresifseniz yatağınızın altına bir miktar tuz koyun yada serpeleyin. Ayrıca cebinizde minik bir tuz kesesi de bulundurabilirsiniz.

5. Pek çoğunuzun bilmediği bir diğer yöntem ise küçük bir tavada biraz şeker ile biraz balmumu yakarak evinize yapışan enerjilerden ve daha kötü olaylardan arınabilirsiniz.

6. Evinizde buhur yakmak, kutsal sularla temizlemek her zaman sizin için çok faydalı olacaktır. Aktarlardan alacağınız günlük, yedi dükkan süprüntüsü gibi hoş kokulu buhurlarda evinizi negatif enerjilerden temizler.

7. Evinizde ya da mümkün olabilirse iş yerinizde çan ya da sesi güçlü aletler çalın. Belli mega hertzden sonraki ses titreşimleri negatif enerjileri temizler. Hiç bir şey bulamıyorsanız tencere, tava ile sesler çıkarın. Yüksek titreşimler negatif enerjileri kırar. Sevgili Okurlarım Aksu Hanım da çıldırdı, demeyin. Deneyin, yeterli...

8. Negatif alanlardan, negatif insanlardan mutlaka kaçının. Yoksa tüm enerji alanınızı kirletir ve sizi hızla aşağı çekerler.

Alıntı yapılamaz
Aksu büyükatlı
sevgiler ..

1 yorum:

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..