17 Eylül 2014 Çarşamba

reenkarnosyan 2 yazı( araştırma)

İyi akşamlar sevgili okurlarım.reenkarnasyonla ilgili yazılarıma devam ediyorum ....anlatmak istediğim kolayca anlıyacagınızdan eminim .
Bütün kötü işler ve düşünceler bizim hatamızdır. Peki ama günah nedir? Günah, hatadan başka bir şey değildir ve cahillikten olur. Örneğin, eğer bu ateşin yanmadığını sanıyorsam elimi içine sokabilirim ve elim yanar. Elimin yanmasının sonucu olarak artık ateşe daha dikkat ederim. Yani her hata uzun dönemde büyük bir öğretmendir.
Kimse yüksek ve mükemmel ya da günahsız doğmaz. Her hata gözlerimizin evrenin kanununu görmesini sağlar çünkü hoşumuza gitmeyen sonuçlar getirir. Bunu görmek için tek bir yaşam gelişimin evreleri için yeterli olmadığında ise Reenkarnasyon doktrinini kabul ederek dünyevi yaşamın amacına uygun ilerleyerek ruhun Reenkarne olma doktrinini kabul etmek durumunda kalırız. Profesör Huxley, “Evrim doktrininin kendi başına ruh göçü olarak dünyanın gerçeği olduğunu sadece aceleci düşünürler, doğal olmayan anlamsızlık olarak inkar edeceklerdir,” der.
bu yazının tüm hakları Aksu büyükatlıya aittir alıntı yapılamaz .
facede paylaşabilriz sevgiler
Aksu büyükatlı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..